Alle verhalen weer gelezen? In mijn gastenboek kun je alle berichtjes lezen, die tweebeners en zelfs vierbeners voor me hebben achtergelaten. Ondertussen zijn dat al meer dan elf pagina's vol..... Ik zou het leuk vinden als jij ook iets wilt schrijven over iets wat je gelezen hebt of je opgevallen is. Ook over het nieuwe jasje van mijn dagboek.....graag je commentaar;-)

Alvast bedankt!
Okke 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

adavanbeusekom@casema.nl - 2014-10-09 11:07:26

Lieve Okke, Indy en Abe,

Wat slordig, ik vergat jullie helemaal in mijn aanhef. Vooral Okke. Wat heb je goed meegewerkt aan de nieuwe nest met Nouska, wat zijn ze mooi de pups. Ook complimenten voor jou dus.
Groetjes Ada en Don (en alvast een beetje van Skip)

adavanbeusekom@casema.nl - 2014-10-09 10:54:47

Beste Selma en Richard,
Wij de bijna eigenaren van Dikkie, dan Skip genieten ook van jullie site. Leuk zo'n benadering van 2 kanten. Helaas waren wij genoodzaakt het ophalen van onze kleine Drent over het weekend heen te schuiven maar het kriebelt al enorm. Het doet ons goed te weten dat hij nog een enorm fijne laatste week bij Bas en Mieke geniet waarin hij alle aandacht krijgt en zo een beetje van de drukte kan 'afkicken'.
Wij zijn 'de nachtjes' aan het aftellen, net een paar kleine kinderen.
Leuk dat we de kans hebben om Skip z'n papa en mama nog langer te kunnen volgen. Het was al leuk jullie een paar weken geleden in het echie te hebben leren kennen. Helaas hebben we Okke gemist.
Maar daar komt volgend jaar verandering in met de geplande ontmoeting.
Complimenten voor jullie 'dagboek'.
Groetjes, Ada en Don.

Selma - 2014-10-08 11:48:16

Dag Christel, Theo, Jasper, Mira en natuurlijk Morris!

Wat heerlijk dat de eerste berichten zo positief zijn! Blijf heerlijk van jullie hondje genieten, doen wij op afstand ook Smile

Groeten en liplikken van alle Drentjes!

Christel de Kok - 2014-10-07 11:47:52

Lieve Okke en je baasjes,

Wij zijn de supertrotse en blije baasjes van jouw zoon Flip, stamboomnaam Siebe, roepnaam Morris. Morris is superblij met zijn speelknuffel, die hij van jouw baasjes heeft gekregen en ook de snoepjes vindt hij heel erg lekker. Lieve groeten van Theo, Christel, Jasper en Mira de Kok.

Okke - donderdag 2 oktober 2014

In mijn mailbox zat een berichtje uit Arnhem.... Met een foto. Van Fieke, een heel mooi, heel jong, heel blond hondje. En echt heel leuk: een keertje géén Drentje. Wink
Aan Baas Peter en Vrouw Sonja: veel genieten met jullie kleine vierbener Fieke!
Groet en een liplik, ook van mijn maten Indy en Abe!

Okke

AnneRiet - 2014-09-30 11:03:07

Dag Drenten en Drentenbazen,
Leuk om zo te kunnen volgen hoe het met de pups van Okke gaat. Ze zijn echt heel leuk en lief, en dus ook heel ondeugend, lezen we. Hier houden we het maar bij onze twee mannetjes. Als we een paar jaar verder zijn, kloppen we wel eens aan bij jullie. We vinden ze namelijk toch wel heel mooi, die Drenten. Vooral Mees wil graag een hond, hem is het prima bevallen met onze logée. Voorlopig houden we het bij het lezen óver een DrentWink en kijken naar schitterende foto's. We blijven jullie trouw volgen!
Groet ook van Mees en Melle!!

Tineke - 2014-08-25 14:36:24

Wat issie mooi aan het worden, jullie Abe! Minstens net zo mooi als zijn vader. En als ik die kleintjes zie, dan kriebelt het wel een beetje.... Wat zijn ze leuk!
Gaat het wat, Selma, met die rug? Spreek je gauwWink

martina bom - 2014-08-17 19:15:37

Ha die drentjes,

Nouska is de mem van ons Fwestor.
Nu het tweede nestje is geboren en ze te zien zijn op de site genieten wij zo van de stoere drentjes.
Wij hebben een drenten reu aangevraagd en da's n hoop werk straks ...twee reuen. Maar Richard en Selma; van de voorbeelden op de site's leer ik wel veel hoor!

Veel plezier met abe Okke Indy

Jose - 2014-08-14 23:39:17

Gefeliciteerd met Okke's tweede nestje! Wat een beauties weer! En de mannen weer in de meerderheid Grin tot gauw! Groetjes fam. V.d. greft

Stefanie - 2014-08-10 18:42:21

Wat leuk, dat tweede nest van Okke! Ze zien er mooi uit! Gefeliciteerd en nu wachten op de volgendeWink

Marry - zondag 10 augustus 2014

dat heb je weer goed gedaan Okke ik ben trots op je rakker
je liefje Blossom

Karin Smit - woensdag 6 augustus 2014

Selma en Richard,

heerlijk om jullie berichten te lezen..en wat een mooi stel die Okke en Abe!

Groetjes uit Breda

Greet - 2014-07-24 20:21:39

Hoi Indy.

Dus er is nog hoop voor Rex....
Als zelfs jij nu ook nog gaat zwemmen op je oude dag. Tongue Wink

Tineke - 2014-07-05 13:31:55

Jullie hebben het er maar druk mee..... Nou ja, vooral OkkeWink Leuk hoor, dat er nog meer nakomelingen gaan komen van jullie drent! Net zulke mooie hondjes als jullie's Abe!
Fijne vakantie.

Fam. vd Greft - 2014-06-17 22:45:50

Wat een mooi koppeltje Nouska & Okke, worden vast hele knappe puppies als het allemaal gaat lukken, spannend hoor weer! Groetjes Jose

AnneRiet - 2014-06-03 13:08:54

Dag Drentjes!!We hebben heel veel in te halen wat jullie avonturen betreft, dat gaan we op ons gemak doen. Wij zijn weer labloos....Desi is terug naar haar baas en wij gaan even zien hoe het leven ons nu, zo zonder hond, bevalt. Het was heel leuk met een hond over de vloer, maar met twee kindertjes erbij was het wel heel erg druk! Voorlopig maar even heerlijk via het dagboek hondenverhalen beleven. Jullie plezier is ons plezier!Wink

Stefanie - 2014-05-03 10:04:21

Wat een leuk hondje! Ik ben wel heel benieuwt hoe de andere twee er over een tijdje over denkenWinkHeel veel plezier met jullie jongste Drent. 

Tineke - 2014-04-30 07:03:47

Geniet van een heel bijzondere dag! 

Irene - 2014-04-29 16:39:01

Lieve Selma en Richard,
Wat hebben we een spannende tijd achter de rug, maar vooral ook wat een heerlijke tijd! Het is omgevlogen. Tja, dat kunnen we nu zeggen nu we de pups in handen hebben en helemaal opvreten!!! Zijn we niet een stelletje bofkonten zo bij elkaar?
Even over afgelopen zondag.... wat hebben we een superdag gehad met alle eigenaren. Het klikte met iedereen, echt tof.  Jolanda en Marry hebben ons zo gruwelijk verwend! Om nooit te vergeten omdat het de afsluiting was van hele mooie weken (maanden).
De kennismaking met de sloten (mmm, echt wel eng), de eerste wandeling aan een riempje, de oefening met de dooie fazant (niet dat ze er al veel van moesten hebben haha) en tot slot het smulfeest: verse eendennekken.
Wat zijn wij blij dat we een reu kregen uit dit mooie nest. Duko - op en top een zoon van Blossom & Okke. En oei wat gaat hij straks op zijn papa lijken. Fantastisch! Vooral dankzij het optimale moederschap van Blossom en de continue zorg en liefde van Marry en Jolanda heeft hij de beste eerste weken gekregen die maar denkbaar zijn voor een pup. Chapeau! Ook de vele ritten van jullie beiden naar De Kwakel en hulp-bij-opvoeden heeft zijn vruchten nu al afgeworpen. Dank!
Wat moet het straks een prachtig gezicht zijn om Gioya, Abe en Duko naast elkaar te zien rennen op het strand - wie het eerst in de golven springt! Waarschijnlijk loopt Okke zijn kids er helemaal uit, die-hard-canicrosser als hij is. En wedden dat Blossom haar kinderen in de gaten blijft  houden. Eens een moeder...
We hopen jullie allemaal straks nog heel veel te zien, vooral ook op de Veluwe. Dat de honden net zo veel plezier met elkaar kunnen beleven als wij Smile
Dank voor jullie vriendschap, dikke kus uit Putten XXX

Inge - 2014-04-20 14:13:53

hoi Papa Okke, Oom Indy en Selma en Richard,Gefeliciteerd met de keuze, leuke naam! Ik verheug me al op de verhalen en foto's als Abe er is! Fijne Paasdagen, groetjes Inge, Hans, Merel en Stijn

Tineke - 2014-04-19 09:14:24

Heel veel plezier met julllie Abe! En wat een leuke naam voor een leuke hond. Ik kijk uit naar de eerste foto's van vader en zoon!

Stefanie - 2014-04-18 11:27:57

Hij is leuk!!!!!!! gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst! 
Grin

Jose - 2014-04-17 18:48:47

Hallo Selma, Richard, Papa Okke en Ome Indy
Gefeliciteerd met jullie keuze! Bekvlekje Abe...haha geweldig. Nog een kleine 2 weken en dan is de rust bij jullie even ver te zoeken! Groetjes Jose & fam.

Stefanie - woensdag 16 april 2014

Dit is gemeen...... Wel zeggen, dat de keuze is gemaakt en daar houdt het bij op. Kom op, Sel, welke wordt het nou?
Cool Grin

Douwe en Inge - zondag 13 april 2014

Hallo Okke,
We lazen je berichtje van 6 april. Wat een inzicht "die tandjes en oren....." Als ik jou was zou ik oorbeschermers vragen, want nog even dan komt er zo'n plaaggeest!!! En die blijft !!! Misschien kan 't vrouwtje dan ook een paar meenemen voor Indy !


in elkaar gevioold door Selma;-)