Alle verhalen weer gelezen? In mijn gastenboek kun je alle berichtjes lezen, die tweebeners en zelfs vierbeners voor me hebben achtergelaten. Ondertussen zijn dat al meer dan elf pagina's vol..... Ik zou het leuk vinden als jij ook iets wilt schrijven over iets wat je gelezen hebt of je opgevallen is. Ook over het nieuwe jasje van mijn dagboek.....graag je commentaar;-)

Alvast bedankt!
Okke 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Tineke - 2012-07-16 12:02:22

Jeetje Okke, ik lees een tijdje niet in dat dagboek, omdat ik heerlijk op vakantie was..... en dan gebeurd er echt van alles.... Goed om te lezen dat je je zo amuseert en ook super dat je op de lijst staat. Gefeliciteerd, ook Selma en Richard!!!!
Wink

Inge - donderdag 12 juli 2012

Hallo Okke en baasjes,

Zag Okke op de dekreuenlijst van de Drentsche Patrijshond vereniging staan. SUPER !!!
We wensen je enkele lieve, mooie en gezonde vriendinnen !!

groetjes van Douwe en Inge , moeder Demi en zus Fardau

Blossom - 2012-07-08 14:52:21

Ja het was weer een gezellige boel zaterdag. De volgende keer zal ik wat liever voor je zijn. We hebben wel lekker in die heerlijk stinkende baggersloot gezwommen. hahahahaha De bazen en vrouwen waren net blij.

Stefanie - 2012-06-25 14:07:57

Eerst maar even het goede nieuws dat Rocky weet op de poot is. Zijn wond is helemaal genezen en hij rent weer het hele dorp rond   Wink
en verder vinden we het leuk te lezen dat je er een maatje bij hebt, Okke. Doe maar voorzichtig met die ouwe dame

Lol

Jolanda - zondag 24 juni 2012

Zo Okke je hebt het dus erg naar je zin met mijn lieve Luna. Ja familie he dat is leuk om zo een oud oud tante te logeren te hebben. Jou oma is een half zusje van mijn Luna. Maar geweldig dat je het zo goed met haar kan vinden en dat je alles met haar samen doet. Ik zie daar de mooie foto's van die jou vrouw allemaal maakt. Nou nog heel veel plezier samen en lekker genieten en dat kussen die je hebt stuk gemaakt ach dat is niet erg hoor. Vertel maar tegen jou vrouw dat ik niet boos ben. O ja Vertel ook ff aan Luna dat Blossom en Kirsi bij Jaap zijn in zijn hotel.Hoef ze zich niet ongerust te maken. Nou een knuffel voor jullie allebei en doe de groetjes aan je baas en vrouw.

Trish - dinsdag 19 juni 2012

Hoi Okke en familie.

Ik kwam jullie gisteren tegen op de vergadering en had toen beloofd om mijn links door te stuuren. Dus bij deze =)
Ik vind dit een leuke site en lees hem graag. 
Blijf dus schrijven Okke!


http://trishandsiri.webs.com/  (Siri, Zweeds)

http://www.trishensiri.webs.com/  (Siri, Nederlands)


Tineke - 2012-06-18 14:47:02

Hoi Okke,

Ik heb me weer prima geamuseerd met je verhalen van de afgelopen dagen. Leuk, dat dagboek van je! Ik wil wel iets meer weten over je gasthondej, die Luna. Is dat familie van je?
Groet, ook aan je bazen en ik blijf lekker lezen!!

Tongue Laugh  Tongue Laugh  Tongue Laugh

Okke - 2012-06-18 09:21:20

Hoi Fardau,Natuurlijk schrijf ik trots over mijn zus!! Weet je wel, hoe bijzonder het is wat er zaterdag gebeurde!! En ik vind het helemaal mooi, omdat je nog te jong bent om dat laatste kwart punt binnen te halen voor je Nederlands Kampioenschap.... Geweldig!!
Lekker van genieten hè.Met groet aan de Alpha's
Inge - zondag 17 juni 2012

He daar, broer van me !!!

Wat super dat je zo trots over mij verteld !!!  Mijn baasjes zijn ook erg trots en alles glimt op de schoorsteelmantel !!!!!

tot gauw  weer, 
Je zus Fardau

Lizzy en Lady - 2012-06-10 20:06:36

Hey Okke, wat was het gisteren leuk om je weer eens te zien. Lekker met elkaar spelen. Zelfs met mij (Lizzy) gaat het al steeds beter. Ik ben niet meer zo heel bang van je, maar ik ben dit dan ook niet zo heel erg gewend en vind het dan ook super, dat je daar rekening mee houdt. Gelukkig zien we elkaar 23 juni weer, dan gaat het vast nog veel beter. Dag Okke....

chris (van Bauke) - vrijdag 8 juni 2012

Hoi Richard,
Leuk online dagboek.

Chris en Monique, 'personeel' van DraadhaarBauke.nl

Stefanie - 2012-06-06 09:15:19

Lieve Okke

Gefeliciteerd met je punt. Dat is alvast een begin. Jij kan gelukig goed lopen. Rocky heeft nog steeds last van zijn poot. Dat gaat maar heel langzaam beter. Hmm
Jij veel plezier bij alles wat je doet. en ik blijf je dagboek lekker lezen!
Smile

Tineke - 2012-06-04 11:13:08

Dag Okke, reserve kampioen? Volgens mij ben jij de enige echte kampioen voor Richard en Selma! Gefeliciteerd met je punt en wat een leuke sfeertje op die foto van die kennelijk heel natte show. Knap gedaan die U!Groet van mij.Tongue Laugh

Ma baas - zondag 3 juni 2012

Je heb het naar zin met Jens en veel plezier met Sascha en JensLol

Willy - 2012-06-02 17:16:16

Hallo Okke

Ja je ziet het goed, ik leef nog. Ik heb ondertussen zelf ook een hoop meegemaakt, maar ik lees dat jij ook je best hebt gedaan. Wat goed zeg eerste en derde. Ik ben benieuwd naar je prijzenkast of hebben je baas en vrouw die nog niet voor je gekocht?Of moet je nu al die prijzen nog in je mand bewaren?
Je hebt wel heel veel vriendjes en vriendinnetjes las ik. Is het niet lastig om die allemaal tevreden te houden met al dat gelik en gebek en zo? Ik snap dat je daar erg moe van wordt Tongue Wink
Heel veel plezier met je volgende canicross en mat de baas maar flink af, dan winnen jullie vast weer.
Dikke lik
Willy

Rocky - 2012-05-30 12:18:37

Hé vriend!!
Wat een geweldige verhalen, zeg. Leuk om allemaal te lezen. Ik blijf het nog even bij lezen houden, want mijn pootje geneest maar heel langzaam!Cool Smile

Okke - 2012-05-25 14:07:25

Dag vrouw Tineke,Leuk, dat je altijd wat schrijft als je langskomt in mijn dagboek! Je weet wel weer meer dan ik....Heeft Vrouw jou verteld van een show komend weekend? Ik weet van niks!! Ik heb gewoon een normale dag hier: beetje spelen, beetje wandelen, beetje drinken, beetje eten, lekker languit in de tuin....en er schijnt een show aan te komen.... Nou, ik merk het vanzelf wel, denk ik!! Nou ga ik wel met mijn poten duimen, dat ik weer een paar leuke en lieve vrienden en vriendinnen ga tegenkomen!! Ik ga er over schrijven natuurlijk!!Tongue Wink Tongue Wink Tongue Wink

Tineke - 2012-05-24 09:33:30

Dag Okke en bazen van Okke,
Ben ik weer.... Heerlijk om alles weer te lezen! Komend weekend gaan jullie een show doen. Wel heel iets anders dan canicrossen!
Veel succes, maar vooral veel plezier!
Doei!  Smile Smile

Stefan - 2012-05-20 12:01:28

Dag dagboekers. Ik kwam per toeval op jullie site uit. Heb alles eens op mijn gemak zitten bekijken en heb me prima geamuseert. Wel lachen als een hond je van alles zit te vertellen!

Tineke - 2012-05-15 15:14:56

Wat een leuk bericht, Selma, al zoveel mensen die in Okke's dagboek hebben  gelezen. Hartstikke gaaf!! En ik blijf ook zeer regelmatig langs komen. Jullie doen zoveel leuke dingen!! Ik lees de verhalen ook graag!
Groet.


Okke - zondag 13 mei 2012

Tweeduizend lezers.... en heel veel van die lezers lieten lieve, grappige en aardige berichtjes achter. Dank jullie wel voor al die lieve, grappige en aardige woorden!!

SmileSmileSmile

Izzy - zaterdag 12 mei 2012

hey Okke en baasjes,

wat lig je daar lekker te soezen bij baasje op schoot zeg Grin
 Ik ben nogal moe de laatste week, slaapt veel ... zal aan het weer liggen zeker ...

dikke poot ! Tongue Rolleye

rocky - 2012-05-09 12:30:10

Dag Okke,
Ik heb heel jaloers je foto's zitten bekijken van jou en al die andere honden en mensen. Ik heb met een poot in glas gestaan en loop nu helemaal mank.... Rennen is er voor mij even niet bij. Laat staan canicrossen. Balen!!!!!!

Mad

Tineke - 2012-05-07 14:02:33

Wat een geweldige sport is dat toch, dat canicrossen! Lijkt me helemaal geweldig om te doen. De pret van baas en hond is goed te zien. Mooi hoor!
Je hebt weer mooie avonturen beleefdWink

greet - 2012-04-30 13:07:02

Hoi Okke.

Dat is nou ook flauw dat vrouw niet bij jouw en baas in de tent wilde liggen.
Jij mag wel vies worden,en zij niet???
Ik zou als ik jou was een keer met lekkere smerige pootjes tegen haar aanspringen!!!
Maar nog veel plezier daar in Engeland.in elkaar gevioold door Selma;-)